HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila foruma [ Pročitati ]

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zls
Forbidden Heroes
Forbidden Heroes
avatar

Gender : Male

Number of posts : 33


PostSubject: Pravila foruma [ Pročitati ]   Sun Nov 20, 2011 6:53 am

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da pregledaju bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili ostalih članova foruma (osim, naravno, ako je poruka poslata lično od ovih ljudi).

Slažete se da nećete slati nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetičke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narušiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju prekršaja ovih uslova. Slažete se da administratori i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Sami ste odgovorni za sadržaj poruka poslatih na ovaj forum. Administratori i urednici nisu odgovorni u slučaju hakerskih napada i/ili drugih neprilika zbog slanja određenih poruka, koje su naudile vašoj internet bezbednosti.

Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste ubacili boravkom na forumu, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Vaša email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka, registracije i šifre.

Ukoliko imate bila kakva pitanja vezana za rad foruma, molimo Vas da se obratite administratoru putem kontakt forme na dnu strane. Ukoliko ste već imali korisnički nalog na našem forumu, molimo Vas da ne pravite novi, već iskoristite link za ponovno slanje vaše šifre. Tokom rada foruma, forum je menjao sledeće nazive: ViC, God Makers, No Stress i sada se naziva Team Xenon. Ukoliko ste svoj korisnički nalog napravili bilo kada u toku rada foruma, vaš nalog je i sada sačuvan.

Klikom na dugme za registraciju ispod:
Potvrđujete da ste pročitali pravila foruma.
Slažete se sa pravilima i obavezujete se na njihovo poštovanje.
Dajete pravo administratorima i moderatorima da izmenjuju, premeštaju i brišu vaše poruke u bilo kojem trenutku ukoliko krše neko pravilo.
Back to top Go down
http://team-fh.forumn.org
 

Pravila foruma [ Pročitati ]

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» 1-PRAVILA ZA CITANJE I PISANJE
» Ucenje nemackog jezika
» PRAVILA ZA PISANJE NA TEMI KLINIKE I DOKTORI

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: General Board :: Forum rules-